Pályázatok

ERFA2

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez benyújtott:

„Eszközbeszerzés a Malata Grafika Kft.-nél.”
(2377 Örkény, Fő utca 124.)

című
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01776 jelű pályázat
a
Támogató
döntése alapján,

8 161 875, - Ft
összegű támogatást nyert el!

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tényleges befejezése: 2022.06.29.

Projekt bemutatása: A Malata Grafika Kft több mint 8 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el az „Eszközbeszerzés a Malata Grafika Kft-nél.” című – Gazdaságfejlesztési Operatív Program Plusz mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázat keretében. A 11 659 822 forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést valósítottunk meg.

A projektet 2022.05.22-én indított nyomdaipari eszköz megrendelésével megkezdtük.

Pályázatunkat a felhívásban szereplő, technológiai fejlesztést eredményező új " eszközök" beszerzésével valósítottuk meg. A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás a meglévő tevékenységét újabb korszerű technológiával rendelkező berendezéssel egészítette ki. Vállalkozásunk termelési értékláncban előre lépő vállalkozás, a meglévő tevékenységét kapacitás és hatékonyság növelő eszköz beszerzésével egészítette ki.

Vállalkozásunk a pályázati felhívásban meghatározott tartalmi elemeknek eleget tett. Beszerezte majd üzembe helyezte a pályázatban megjelölt nyomdaipari eszközöket. A vállalkozás az új eszközökkel termékportfólióját és gyártási volumenét és a termékek hozzáadott értékét bővíti, növeli.

A projekt keretében beszerzett eszközök szállítása 2022.06.29-ig bezárólag megtörtént, az eszközök rendeltetésszerű használatba vételére 2022.06.29-én került sor. Ez idő alatt a vállalkozásnak biztosítania kellett az üzemszerű működés műszaki, technikai, hatósági feltételeit.

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új berendezések hatékonysága minőségben is mérhető. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam Malata Grafika Kft beruházásához nyújtott támogatásának összege: 8 161 875, - Ft

http://www.szechenyi2020.hu/